13 de maig del 2013

TRAIL ELS BASTIONS

 Després d'uns dies de recuperació, tant per la meva part com per la d'en Carles, que va fer una gran cursa a Irlanda (Lost World Racing 50km)  ja estem preparant la següent "trencacames"!!
D’aquí tant sols tres setmanes ens trobarem amb més de 300 corredors a la sortida de la germana petita d'una de les curses més conegudes i que més respecte fan entre els corredors, l'Ultra Bastions.
 
Nosaltres per això ens hem inscrit a La Bastions, que no per ser més curta es menys dura. 52km i 3000mD+ es podem fer molt llargs i cal tenir en compte que més de 10km transcorren entre 2500 i 3000 metres d'alçada i els forts desnivells que hi ha en trams relativament curs com son els primers 5km de la cursa on pujem 1000md+, des de Nuria fins al Puigmal, una forta baixada de Balandrau a Pardines de gairebé 15km de baixada on sumarem un desnivell negatiu de 1300m per després tornar a reprendre una pujada de 800md+ fins al Taga per baixar per l'altre costat fins a Ribes de Freser.

PERFIL TRAIL ELS BASTIONS

A tot això no cal oblidar que es la nostra primera cursa d'alta muntanya i les emocions sens mesclen entre il·lusió, respecte, desconeixença i motivació!
Durant aquestes tres setmanes que ens queden entrenarem fort per intentar complir amb les expectatives que ens hem marcat.
Fins aviat! SALUT I TRAIL!!!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada