3 de maig del 2013

Arribada a Irlanda

Arribada a Lost worlds racing, Ballintoy, Irlanda

Primera part de les vacancetes +  cursa a Irlanda

Finalment hem arribat, després de anar prou lleugers en l'embarc-vol-desembarc-recollir maletes-recollir cotxe de lloguer, anem cap on la documentació de la cursa ens deia que es feia el registre de participants i el sopar: Bushmills. Arribem allà i ningú sap res de la cursa, pregunto a una papereria, un super i un alberg (on consulto el correu per si notificaven canvi de plans). Decidim anar allà on comença la cursa i alhora on tenim l'allotjament: Ballintoy: trobem de seguida l'allotjament, però no hi ha noingú, el telèfon no funciona...anem cap al poble: cap senyal de cap mena de la cursa!
Intento trucar des d'una cabina i no rutlla la tarja de crèdit (sembla que no és compatible). Decideixo entrar a un bar-restaurant i de seguida em diuen que anem bé, que estan al centre de conferències, a 100 yardes: anem cap allà i ara si, tothom està allà, tampoc massa gent eh! Potser 30 o 50 persones, de seguida gent de l'staff ens acull ens donen el dorsal, bossa del corredor, ens senyalen una taula on menjar: pasta amb salsa bolonyesa, amanida de rúcula, tomàquets cherry,  pebrot...i salsa francesa (¿?), pà amb mantega, suc de tronja i de postres, gelat de vainilla (en Jan ho debora tot, sobretot el gelat, la Bel potineja una mica el menjar i prou. Jo arrasso amb les espirals, m'acabo el que la Bel deixa i em cruspeixo la amanida gairabé tot sol. També liquido el brownie!). Tips i tranquils podem anar a l'allotjament, ja sabem quina caseta tenim: preciosa, acollidora còmode i fa les delicies de tots, sobretot dels nens que s'afarten de saltar als llits i als sofàs :-D
En Pablo, la Silvia i les nenes sopen quelcom que han comprat a la seva caseta i ara fem resopó tots junts a la nostra (que és més gran). Quin gust poder viatjar amb aquest amics, llàstima que no hagi pogut venir la resta de la colla (un petó des d'aqui als que falten: Alicia, Jesus, Nicolas, Júlia, Javi, Rosa, Ian i Alex. A veure si a la propera podem ajuntar-nos!)
Demà la cursa (52 km aprox.) surt a les 13H !!!???? bé, tindrem el mati per relaxar-nos i passejar pel poble, seguirem informant!

Salut i Trail!!!!

PD: de moment no hi ha fotos, ja actualitzaré quan pugui!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada