10 de febrer del 2013

Evolució de l'esquinç


Tres dies desprès de l’esquinçada a Santa Fe el turmell està molt millor, la inflamació a baixat considerablement  i el dolor que envoltava tota l’articulació a disminuït i ara només sento un punt de molèstia a la zona inflamada.

Imatge del turmell 8 hores desprès de la doblegada.
Imatge del turmell 4 dies desprès.
He estat seguint un tractament a base de gel, que es un antiinflamatori natural i aigua calenta que fa un efecte relaxant dels teixits.
Primera fase: durant els dos primers dies vaig estar col·locant el peu dins un cubell amb aigua freda i glaçons durant vint minuts cada dues hores aproximadament. El gel ajuda a desinflamar la zona i a la contracció de basos sanguinis i músculs, millorant així la circulació de la sang.
Cubell amb aigua freda i glaçons.

Segona fase: a partir del tercer dia estic realitzant contrastos, consta d’intercalar un minut amb aigua freda i dos minuts en aigua calenta durant vint minuts. Aquest canvi de temperatura tant accentuat ajuda a la contracció/dilatació de teixits afavorint la recuperació de la zona afectada. 
Contrastos. A l'esquerra gel i a la dreta aigua calenta.

Desprès de cada vint minuts d’aigua m’he fet fregues amb crema antiinflamatòria i sempre que podia col·locava el peu en alt per millorar la circulació.
Com us podeu imaginar no eh pogut acompanyar en Carles a Matagalls però  tinc l’esperança de poder reiniciar els entrenaments a mitjans de setmana.  

Fins la pròxima!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada