4 de març del 2013

Mitja marató de Sant Hilari

Regust dolç i amarg. Aquest pot ser el resum del resum. Dolç per les sensacions als primers 15 km, amarg per la resta.




La intenció de fer aquesta cursa era fer un entrenament una mica més exigent que els darrers, però tal vegada he acumulat massa en massa poc temps i no he respectat una de les màximes de la preparació física: el descans!: Dijous sortida de 7 km a 4'15 de mitjana, dissabte  12 km i diumenge la cursa. No sembla tant descabellat, però a la pràctica així ha estat.


El que cal fer perquè visitin el blog! ;-)
Aqui tens, company de pujada , la teva foto promesa perquè la puguis "recollir"




La impressó general va ser molt bona, vaig sortir una mica forçat pel ritme dels companys i companyes del trail, però m'hi vaig començar a sentir còmode de seguida. Altra vegada la neu ens va regalar uns kilòmetres de diversió, tant en pujada a Sant Miquel, com en la baixada: això de barrejar esqui i còrrer alternant-ho segons la pendent va estar molt bé !!!

Malgrat la petita estrebada que pateixo al km 15, que em fa disminuïr el ritme i patir una mica, més mentalment que físicament, pel fet de recaure una altra vegada, puc acabar la cursa corrent, i no amb massa mal crono: 2h 3' 58'' (6è dels veterans, 17è del total de 80 participants). Això si altra vegada amb canvis en la tècnica de cursa: amb més pendulació i menys elevació dels peus. Aixi minimitzo l'impacte que els bessons han d'absorvir, en part també perquè l'aterratge el faig amb el mig peu i no tant amb els metatarsos. Tal vegada hauré d'incorporar aquesta tècnica de forma definitiva per no tornar a recaure? Ja veurem. Ara toca recuperar-me: descans actiu, massatge, estiraments, complementació per regenerar la musculatura danyada...

Salut i TRAIL!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada