24 de febrer del 2013

Sessió doble...

Sessió doble...més o menys.
Avui he sortit a "còrrer" amb en Jan. El fred no ens ha fet enrerre i ben protegits contra ell hem sortit a fer una volteta durnat la qual ens ha caigut aiguaneu.




La sortida ha estat fàcil, però en Jan no tenia massa piles i li ha costat arrancar-se amb la cursa, sense forçar-lo, l'he intentat motivar perquè fes una mica més de trot del que ell volia de forma espontània. El que volia era la barreta energètica que faig servir de pastanaga per ell: "cap problema Jan, menja'n, però trotem fins aquell punt d'allà", li dic, i ell no s'ho pensa gens!
Per l'ambient fred i l'aiguaneu, decidim retirar-nos abans del pensat. Deixo en Jan a casa que es recuperi del fred de les mans i, tal i com tenia planejat, surto a rodar jo. Primer amb la intenció de fer una tirada una mica mes llarga que les darreres ocasions, però per les sensacions i per tenir la familia a casa esperant-me, decideixo escurçar i tornar abans: un diumenge a la tarda, per a mi, és millor no estar massa estona separats, que ja ho estem prou entre setmana!
A veure si aviat podem sortir els quatre.
Abans d'acomiadar-me, unes imatges de com estava part del recorregut: enfangat i relliscós, però divertit, viscaltrail!!!!









Salut i trail!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada